AVITAS Autoverhuur > Over AVITAS

OVER AVITAS AUTOVERHUUR

AVITAS Autoverhuur biedt tijdelijke vervoersoplossingen. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van een geschikt vervoersmiddel voor uw vraagstuk. Of het nu gaat om een bedrijfswagen of personenauto.

Heeft u behoefte aan een tijdelijke vervoersoplossing? Bij AVITAS Autoverhuur gaat u geen verplichtingen voor langere tijd aan. Zowel qua vervoersmiddel als de huurtermijn bieden wij een oplossing op maat. Met een ruim aanbod en motivatie om de beste oplossing voor de klant te vinden staat AVITAS Autoverhuur graag voor u klaar. Naast het reguliere aanbod van personenauto’s en bedrijfswagens heeft AVITAS Autoverhuur zich ook gespecialiseerd in bijzondere bedrijfswagenoplossingen, zoals 9-persoons bedrijfswagens en zelfs bedrijfswagens met open laadbak en kiepfunctie. Niet veel is ons te gek!

AVITAS Autoverhuur Volkswagen

Voor wie?

In bepaalde situaties is het verstandig om een kortlopend mobiliteitscontract op te zetten. Denk hierbij aan tijdelijke …

Lees verder »

Auto leasen?

Wilt u een auto voor langere tijd gebruiken? Kijk dan ook eens bij AVITAS Autolease. Naast autoverhuur zijn wij ook gespecialiseerd….

Lees verder »

De mensen achter AVITAS Autoverhuur

AVITAS Autoverhuur is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Auto Vreman (René Vreman) en AVITAS….

Lees verder »
Rene vreman

René Vreman

“Als eigenaar van Auto Vreman krijg ik vaak de vraag: “Kunt u ook wat voor ons betekenen op het gebied van autoverhuur?”. Op het moment dat ik ja zeg krijg ik een heel verbaasd gezicht. Niet veel mensen weten dat wij dit doen en dat is zonde. AVITAS Autoverhuur is vanuit de directe behoefte van de klant ontstaan.”

Voor wie?

In bepaalde situaties is het verstandig om een kortlopend mobiliteitscontract op te zetten. Denk hierbij aan tijdelijke arbeidscontracten, het opvangen van seizoen pieken, projecten of andere (tijdelijke) uitbreidingen. AVITAS Autolease kan u daarbij helpen door de nauwe verbintenis met AVITAS Autoverhuur. Zo zijn wij ook in staat om snel en adequaat voorloopauto’s in te zetten bij de levertijd van nieuwe auto’s.

AVITAS Autoverhuur is er voor iedereen die behoefte heeft aan een tijdelijk vervoersmiddel. Of het nu gaat om een grote familie auto voor uw vakantie, het uitproberen van een zuinige auto, een busje om uw inboedel mee te verhuizen of een droomauto om de show te stelen. Voor iedereen een geschikte oplossing! Daarnaast zijn onze auto’s jong, schadevrij en in zeer goede staat van onderhoud.

 

Bedrijfswagen of personenauto, AVITAS Autoverhuur adviseert u graag bij het uitzoeken van een geschikt vervoersmiddel voor uw vraagstuk.

AVITAS AUTOLEASE

Auto leasen?

Wilt u een auto voor langere tijd gebruiken? Kijk dan ook eens bij AVITAS Autolease. Naast autoverhuur zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van autolease. Bekijk voor meer informatie www.avitas-autolease.nl of neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een persoonlijk advies op maat. Bel +31 (0)316 – 33 43 48 of stuur een mailtje naar info@avitas-autolease.nl.

De mensen achter AVITAS Autoverhuur

AVITAS Autoverhuur is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Auto Vreman (René Vreman) en AVITAS Automotive (Sander van Dijk). Op veel vlakken werkten René en Sander al samen en hielpen ze elkaar, naast het zaken doen, ook graag. Beiden merkten dat er vraag was naar een partij die in alle opzichten aan de behoeften van de klant kan voldoen. Niet alleen op het gebied van autoverhuur, maar ook van autolease. René en Sander hebben daarom in 2014 besloten hun krachten te bundelen. Met AVITAS Autolease, AVITAS Autoverhuur, AVITAS Automotive én Auto Vreman zijn zij in staat klanten te ontzorgen en het volledige proces van A tot Z te begeleiden.

Mensen achter AVITAS